Nosaltres

Hola!!

Algun cop t’has preguntat qui són aquests jovenets que venen castanyes o roses a la plaça de l’Ajuntament amb un foulard i una camisa de color? Qui són aquests nens i nenes que juguen, canten i ballen al carrer? Què fan amb tants viatges en tren, o a peu? Carregant aquestes motxilles tan grans… Els mateixos que van acompanyats d’uns joves als quals no els hi fa vergonya anar pintats amb l’art infantil als seus braços i cara. I que feliços que se’ls veu, a tots plegats!

Som l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi, una entitat sense ànim de lucre que treballa per l’educació en el lleure i no formal dels nostres nens, nenes i joves. Seguim la metodologia escolta de Minyons Escoltes i Guia de Catalunya, la nostra entitat mare. Amb aquesta manera de fer, els caps i les kel·les volem fer-los protagonistes del seu creixement personal, per tal que esdevinguin persones actives, conscients i compromeses amb la societat.

 

On ens trobareu?

Estem al poble de Barberà del Vallés, fent activitats al Centre Cívic Ca n’Amiguet, al barri de la Romànica. Fem activitats cada dissabte a la tarda, sortides de cap de setmana i campaments, aixi com extrajobs i serveis al poble.

 

Qui som?

El cau està format per caps i kel·les, nens i nenes, joves i les seves famílies. Ens organitzem per branques, cadascuna amb un color identificatiu. Vols saber més sobre les branques? Fes click aquí!!!