Celebrem el DIV!

Publicada en Publicada en Castors i Llúdrigues, Llops i Daines, Rangers i Noies Guia

Aquest dissabte, 3 de desembre s’ha celebrat el Dia Internacional del Voluntariat al TMC; un acte de reconeixement a les persones voluntàries i entitats que dia a dia treballem per articular projectes de millora de la ciutat i del nostre entorn.

Nosaltres, com a Agrupament Escolta i Guia Sant Jordi, no podiem faltar a la cita.

dav

Primer de tot, la nostra cap Núria i la Noia Guia Keysie, van participar activament a la taula rodona. Es van dir coses tan interessants com “al cau em sento lliure” i “gent petita, fent coses petites, poden canviar el món”.

Ens sentim molt orgulloses de les dues RiNG que van ser la nostra veu, la de tot l’agrupament.

 

 

 

Mentre que elles feien coses series, les nostres CiLL i algunes LLiD van estar fent els cartells per a la recollida de joguines que podreu veure aviat, no sigueu impacients! I com podeu comprovar a la galeria d’imatges, també s’ho van passar molt bé fent bromes i rient.

Quan la taula rodona va finalitzar, els nostres escoltes es van trobar al carrer amb un munt de caixes preparades per apilar i construir un mur. No van estar sols, ja que els Esplais de la ciutat també participaven a l’acte.

sdr

Després de construir el mur i escriure, pintar i dibuixar molt, entre totes les associacions de lleure vam fer caure el mur, trepitjant i trencant les barreres que tenim.

Esperem poder fer més activitats per al poble, i amb els Esplais, ja que ens ho vam passar d’allò més bé!

 

Us deixem l’enllaç al blog de l’Ajuntament per què llegiu la notícia publicada per ells: http://www.bdv.cat/noticies/barbera-celebra-el-dia-internacional-del-voluntariat-0

 

Sempre a punt!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *